گزارش کارآموزی
عنوان کامل: گزارش کارآموزی بهداشت فرآورده های دامی – دامپزشکی
دسته: دامپزشکی
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 77
قیمت: 7000تومان
حجم فایل:94 کیلوبایت
فهرست مطالب
بخش اول:
کشتارگاه
گزارش روزانه
گزارش کامل :
بازرسی پیش از کشتار:
1-افزایش ترشحات بینی ، حفرات بینی در گوسفند :
2-تب برفکی، افزایش ترشحات بزاق :
تشخیص تفریبی :
3-خستگی مفرط:
4-تنگی نفس ناشی از فعالیت بدنی :
قضاوت:
6-احتباس ادرار (دام پیوسته وضعیت تخلیه ادرار به خود گرفته ).
تشخیص تقریبی:
7-لاغری مفرط:
8-مسمومیت:
تشخیص تقریبی :
9-تورم ضد برای نگاری :
قضاوت :
توصیف کشتار گاه سپیدان:
بازرسی بعد از کشتار :
1-گوشت های خسته – لاشه گاو
2-هیدروکاشکسی لاشه گوسفند:
قضاوت :
3-فرسایش رنگ و لاشه گاو:
تشخیص تقریبی:
قضاوت:
4.آهکی شدن پیش جناغ لاشه گاو
تشخیص تقریبی : آبسه
قضاوت :
5. زردی – یرقان لاشه.
تشخیص تقریبی :
6.سیستی سرکوس- لاشه گوسفند.
قضاوت :
7.التهاب چرکی استخوان قسمتی از استخوان ستون مهره ها
آزمایش باکتری شناسی : کلستریدیوم هیستوکتیلیوم جداشده
قضاوت:
8.سل مهره ها در گاو:
9-پستی سیسی سر کوس در عضله:
قضاوت:
10. ضایعات احشاء کبد:
طحال :
قضاوت:
توجه:
تشخیص تقریبی :
خیز ژلاتینی – لاشه گاو
زردی چربی –کاروتنوو- لاشه
چربی زیر جلدی غیر طبیعی
یرقان یا زردی رباط گردن
قطعه اضافی و ورم مزمن کبد.
تغییر چربی کانونی کبد:
تشخیص تقریبی :
قضاوت:
آبسه های کبدی :
افزایش اندازه غدد لنفاوی سطحی گردن گاو
التهاب چرکی ریه:
التهاب انگلی کبد میکروسلیوز کبد گوسفند:
آمیفزم و التهاب قسمتی از پرده جنب و ریه
نکروز چربی کانونی – لاشه گوسفند:
ورود خون به ریه پس از مرگ ریه ها
آمفینزام غدد لنفاوی سطحی گردن در گاو
بخش دوم
فصل اول : مرکز جمع آوری شیر
فصل دوم : شرکت تولیداتی گل طعم ( تولید سوسیس ، کالباس ، همبر و کباب لقمه)
فصل اول :
مرکز جمع آوری شیر
گزارش روزانه :
مقدمه (گزارشات کلی ):
مرکز جمع آوری شیر سپیدان :
تست الکل:
تست اسید:
تست تعیین دما و دانسیته شیر:
خواص فیزیکی شیر سالم
رنگ شیر :
طعم شیر :
بوی شیر :
وزن مخصوص شیر :
Ph شیر :
نقطه انجماد :
قوام شیر
حمل شیر از دامداری به مرکز جمع آوری شیر سپیدان
فصل دوم
گزارش روزانه
گزارش کامل
شرکت تولیداتی گل دوام
تولید سوسیس ، کالباس و همبر و کباب لقمه
8 روز با حضور دکتر رومیانی
گزارش روزانه :
اجزاء شرکت :
بسته بندی گوشت
مجموعه سوسیس و کالباس :
اجزاء این مجموعه:
دستگاه ها
اتاق های موجود در این مجموعه :
دسته بندی سویا از نظر کیفیت :
نکته در مورد سیر :
فرایند تولید سوسیس و کالباس گل طعم:
مجموعه همبر و کباب لقمه :
اجزاء این مجموعه :
فرایند تولید همبر و کباب لقمه :
فرایند تولید کباب لقمه :
آزمایشگاه شرکت گل طعم:
آزمایش های شیمایی :
آزمایش اندازه گیری پروتئین:
آزمایش اندازه گیری ph:
آزمایش اندازه گیری رطوبت:
آزمایش های میکروبی :
آزمایش شمارش کل میکروبی :
آزمایش کلی فرم:
آزمایش سالمونلا:
آزمایش کپک و مخمر
نکته :
بخش سوم
شامل گزارش روزانه
آزمایشگاه
گزارش روزانه :
مقدمه :
کنترل کیفی :
نمونه گیری شیر :
اندازه گیری نمک شیر :
تست شیر خشک:
شست و شوی دستگاه اکومیلک:
سرولوژی :
تست مقدماتی بروسلوز (رزبنگال )
تست تکمیلی بروسلوزیا تست رایت و تو ام ای :
اندازه گیری درصد پروتئین:
تست اوره :
تست فیبر:
تست رطوبت و چربی:
تست میکروب شناسی
روش کار:
روش کار کشت میکروبی و قارچی جنین های سقط شده:
روش کار کشت شیرهای ورم پستانی:
طرز تهیه برخی مواد و رنگهای آزمایشگاه میکروب شناسی:
6- محلول اگزالات پتاسیم و آمونیوم (ضد انعقاد) :
7- محلول سیترات دو سود (ضد انعقاد):
8- محلول پتاسیم E.D.T.A (ضد انعقاد):
9- محلول آبی لوفر:
10- محلول اشباع شده الکلی بلودومتیلن (ذخیره):
11- محلول رنگی بلودومتیلن:
12- محلول لوگل (ذخیره):
13- محلول لوگل (رقیق شده برای رنگ آمیزی گرم):
14- محلول فنلی فوشین (برای رنگ آمیزی زیل نیلسون و گرم):
a – محلول اشباع شده فوشین در الکل:
b – محلول فنل 5% :
15- رنگ رایت (روش اول):
16- رنگ رایت (روش دوم):
17- محلول الکلی اشباع شده و بوله دوژانسیان (ذخیره- رنگ آمیزی گرم):
18- رنگ آمیزی ذیل نیلسون (برای آزمون سل و یون):
19- رنگ آمیزی اسپور:
20- رنگ آمیزی گرم:
21- رنگ آمیزی گیمسا (برای آزمون شاربن):
22- رنگ آمیزی به طریقه گیمسای سریع:
تست انگل شناسی
اهمیت تشخیص آلودگی های کرمی نشخوارکنندگان :
روش های مختلف تشخیص بیماری های کرمی:
الف) تشخیص آلودگی کرمی در دام های زنده:
آزمایش مدفوع:
نحوه نمونه گیری:
الف) نمونه گیری از گله داشتی گوسفند و بز:
روش های تغلیظ تخم کرم ها:
روش های اختصاصی شناور کردن تخم کرم ها:
اصول شناورسازی تخم کرم ها:
روش مک ماستر:
روش آزمایش :
کشت مدفوع:
روش کشت مدفوع:
روش آزمایش:
آزمایش خون:
اهمیت انگل های کرمی – خونی نشخوارکنندگان
بخش چهارم:
گزارش روزانه
گزارش کامل
کشتارگاه طیور
5 روز
گزارش روزانه
گزارش کامل:
مقدمه:
تومور ویروسی پرندگان:
برونشیت عفونی:
مسمومیت با سیتویینین:
آسیت Asitis
تاج آبی:
آب کف پا : Bumblefoot
آویختگی چینه دان : pandulouscrop
تورم پوست کف پا: pododermatitis
بیماری های تغذیه ای:
کمبود ویتامین A :
گزارش کامل :
بازرسی پیش از کشتار:
شامل موارد زیر می باشد:
1-افزایش ترشحات بینی ، حفرات بینی در گوسفند :
خروج دو طرفه ترشحات آبکی از بینی قابل مشاهده است. این حالت معمولاً درموارد شبیه به آلودگی با کرمهای ریوی رخ می دهد.
قضاوت: با رعایت احتیاط لازم کشتار بلامانع است.
2-تب برفکی، افزایش ترشحات بزاق :
گاو علاوه بر افزایش ترشح بزاق و تب التهاب لثه ها و زبان همراه با زخم نکروز نیز دیده
می شود.
تشخیص تفریبی :
خیز اطراف حنجره و حلق ، التهاب غیر اختصاصی زبان و طاعون گاوی وبیماری مخاطی .
قضاوت : در بازرسی پیش از کشتار و دستور منع کشتار صادر شده.
3-خستگی مفرط:
قضاوت : در این صورت کشتار سه روز به تعویق افتاده تا گاو استراحت کند و یک روز پیش از کشتار به دام غذا ندهند تا بار دیگر بازرسی پیش از کشتار انجام گیرد.
4-تنگی نفس ناشی از فعالیت بدنی :
قضاوت: به منظور ارزیابی تأثیر استراحت کافی کشتار به تعویق انداخته شود.
5-اندام اضافی و نابجا مثل جنین با اندام اضافی – لگن – کمربند لگنی گاو.
قضاوت:
که با توجه به وجود ناهنجاری و با رعایت احتمالات لازم کشتار بلامانع است.
6-احتباس ادرار (دام پیوسته وضعیت تخلیه ادرار به خود گرفته ).
تشخیص تقریبی:
هاری ، وجود آبسه درنخاع ،زایمان ، دفع مدفوع و دل درد.
قضاوت : دستور منع کشتار صادر شود. و ممکن است کشتار به تعویق افتد.
7-لاغری مفرط:
قضاوت : منع کشتار و یا کشتار به تعویق افتد.
8-مسمومیت:
تشخیص تقریبی :
تب دره رنیت، واکنش آنافیلاکتیک ، تب برفکی و التهاب دهان.
قضاوت: کشتار به تعویق افتد.
9-تورم ضد برای نگاری :
گاو حالت افسردگی ، بی اشتهایی ، تنگی نفس و نیز در مدخل قفسه سینه و ناحیه زیر زبانی است.