رز فایل <فایل های مورد نیاز شما>

نمونه سوال * پایان نامه * طرح توجیهی * پروژه * تحقیق * سورس * کارآموزی * پاورپوینت

رز فایل <فایل های مورد نیاز شما>

نمونه سوال * پایان نامه * طرح توجیهی * پروژه * تحقیق * سورس * کارآموزی * پاورپوینت

رز فایل <فایل های مورد نیاز شما>

طرح توجیهی

عنوان کامل: طرح توجیهی پرورش قارچ در یک شهر

دسته: کشاورزی

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 26

قیمت: 6000تومان

حجم فایل:41 کیلوبایت

دانلود

مقدمه


قارچ از جمله موجوداتی است که شناخت آن بسیار مشکل وبه همین جهت آن را گیاه منحصر بفرد می دانند که مشخصات خودرا داراست وباموجودات دیگر قابل مقایسه نیست.


قارچ ها در همه جا همراه بشر بوده اند لذا اعتقادات و حتی خرافات بسیار عجیبی در افکار بشر ایجاد نموده است. از زمانهای قدیم در بسیاری ازکشورهای جهان مانند مکزیک،مصر،چین،هند،سیبری و یونان قارچ مورد احترام،پرستش،وحشت،نابودی و نیستی بوده است و آنرا در تمام اعیاد و جشنهای مذهبی بنحوی مورد استفاده قرار میدادند و تصور می کردند قارچ میتواند بسیاری از بیماریها را شفا دهد و نیروی خارق العاده ای در فرد ایجاد مینماید.


در دنیای قارچ شناسی هزاران نوع قارچ  در اندازه ها و شکلها و رنگ های مختلف وجود دارد.


اندازه آنها از حد یک باکتری کوچک تا یک قارچ به اندازه سر سنجاق تا قارچهای بزرگ با کلاهی به اندازه 18 سانتیمتر و ساقه ای به ارتفاع 70-60 سانتیمتر وجود دارد همچنین قارچهای براکت که همچون تنه یک درخت به قطر 80-70 سانتیمتر و حتی قارچهای قول پیکر به قطر 2 متر وجود دارد که بسیاری از آنها نیز خوراکی هستند. طبیعت رنگ آمیزی در قارچ ها بحدی متنوع و اعجاب انگیز است. قارچ یکی از انواع موجوداتی است که جزو لاینکف زندگی انسان بوده و یکی از مهمترین عوامل چرخه عناصر در طبیعت میباشد. بطور خلاصه قارچها:


-انواع آنتی بیوتیک های مهم پزشکی را تولید میکنند.


-در تخمیر انواع مواد آلی و غذائی روزانه دخالت دارند.


-در صنعت تولید کاغذ مورد استفاده قرار میگیرند.


-در تولید آنزیمهای تجزیه کننده مواد صنعتی کاربرد دارند.


-بسیاریاز نماتودها وبند پایایی که در کشاورزی آفت محسوب می شود از بین می برد.


-در زنجیره غذایی وشکل دهی اکوسیستم دخالت ذارند.


-قارچها منبع بسیار خوب پروتئین وویتامین برای انسان می باشند.


-قارچ سفید خوراکیAgaricus compestris دارای مزه مطبوع وبعلت رنگ سفید آن مورد پسند عامه مردم می باشد.


-ارزش غذایی:


قارچ سفید خوراکیAgaricus compestris داری مزه مطبوع وطعم خوبی می باشد وبطور کلی کلیه قارچها مواد پروتئینی ومغذی آنها از کلیه سبزیجات بیشتر است وهمچنین از لحاظ ویتامینB که یکی از ویتامینهای بسیار مهم وضروری در بدن است کاملاً غنی است.


املاح جذب قارچ عبارتند از کلسیم،پتاسیم،فسفر،منیزیم،منگنز،مس وکرم است وبیش از 12نوع ترکیبات آمینواسید که سازنده مواد پروتئینی است در قارچ وجود دارد ودر حقیقت قارچ دارای تمام ترکیبات امینواسید اصلی که مورد نیاز بدن است دارا می باشد. همچنین لستین موجود در قارچ قادر است میزان  کلسترول حون رادر سطح پایینی نگهدارد وغذای تازه قارچ برای افرادی که دچار بیماری قند وکلسترول می باشد بسیار مفید است.همچنین قارچ دارای انزیم تریپسین می باشد که دارای ارزش زیادی برای هضم غذا می باشد.


از محاسن قابل توجه قارچ جلوگیری از چاق شدن بدن است زیرا ترکیبات هیدرو کربنه وسدیم آن بسیار محدود ودارای کالری بسیار کم می باشد وآنرا می توان در رژیم غذایی هر فردی قرار داد(100گرم قارچ مقدار 36 کالری انرژی تولید می کند)


مواد تشکیل دهنده قارچ خوراکی عبارتند از:


1-آب در حدود90-85درصد در قارچ تازه و10 در صد در قارچ خشک


2-حدود 40 درصد پروتئین


3-حدود 8-2 درصد چربی            و4-حدود 50درصد مواد قندی وسلولزی


مشخصات محل اجرای قارچ


کروکی دقیق اجرای طرح مشتمل بر نمایش کلیه محورهای ارتباطی با راههای اصلی وفرعی



گواهی نامه ومجوزهای قانونی طرح


بایستی به ضمیمه طرح ارائه شود.


-تصویرپروانه تأسیس دارد                                    ندارد


-تصویر پروانه بهره برداری دارد                            ندارد


-تصویر مجوز بهره برداری از برق دارد                 ندارد


-تصویر مجوز بهره برداری آب دارد                      ندارد


تصویر سند مالکیت یا اجاره نامه  دارد               ندارد


-مجوز منابع طبیعی در مورد بلا معارض وبلا مانع بودن اراضی دارد             ندارد


اطلاعات اقلیم وهوا شناسی منطقه اجرایی طرح،حد اکثر یک صفحه


امار ده ساله هواشناسی نزدیکترین ایستگاه کلیماتولوژی ویا سینوبتیک نزدیک به محل اجرای طرح در خصوص،دما.رطوبت،شدت تابش بارش،باد و……….


میانگین بارندگی یالانه با توجه به اطلاعات آماری 10 ساله نزدیکترین ایستگاه هوا شناسی حدود 300میلیمتر می باشد.دوره خشکی منطقه 6ماه است که از اردیبهشت لغایت مهر ماه می باشد وبیشترین نزولات بصورت باران در ماههای دی وبهمن صورت می گیرد.متوسط حداقل درجه حرارت مطلق 6درجه سانتیگراد ومتوسط حداکثر درجه مطلق 40 درجه سانتیگراد ومیانگین درجه حرارت منطقه 20 درجه سانتیگراد می باشد.


جهت وزش بادهای غالب منطقه از جنوب به شمال شرقی که سرعت آن فرسایش ندارد.


 دانلود

فهرست مطالب


جدول زمان بندی عملیات اجرایی طرح


خلاصه طرح در یک نگاه


جدول هزینه های ثابت


الف-زیر بنایی وزمین


ب-ساختمان وتأسیسات


ب-ساختمان وتأسیسات(ادامه)


ج-ماشین آلات وادوات


=مواد اولیه،حق انشعاب برق و……ومتفرقه


جدول هزینه های جاری


الف-نیروی انسانی وپرسنل


ب- مواد اولیه ومواد مصرفی،برق وآب و……متفرقه تا سال دهم


ج-جدول استهلاک سرمایه ثابت


د-هزینه تعمیرات ونگهداری


جدول فروش ودر آمد نا خالص


 جدول تقویم کشت


جدول سرمایه های ثابت کل


جدول سرمایه در گردش کل (سالیانه) (به میلیون ریال)


جدول در آمدی نقدی وهزینه های نقدی کل سالیانه


قیمت تمام شده محصولات


مقدمه


مشخصات محل اجرای قارچ


مشخصات مجری طرح یا مجریان طرح:


اهداف طرح


شرح اجرایی وتوجیه طرح:


الف-تهیه کمپوست:


ب-باروری کمپوست:


ج- افزودن خاک:


د- تولید، برداشت و بازیابی:


هـ - بسته بندی

دانلود

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی